Natuurlijk zeewater

Natuurlijk zeewater

Natuurlijk zeewater is een van de makkelijkste manieren voor verversing of vullen van uw aquarium. Het water komt uit de Oosterschelde en wordt enkel bij het juiste getijde opgepompt door een gespecialiseerd bedrijf.

Picasso Aquarium staat bekend om z’n natuurlijke zeewater en ook het bezorgen er van, om bijvoorbeeld uw aquarium of vat te vullen.

Natuurlijk zeewater bevat meer dan 200 verschillende mineralen, veel meer dan u in een emmer zout kunt vinden. (De kwalitatieve emmers zout bevatten rond de 90 à 100 verschillende mineralen). Hier ondervindt uw aquarium zeker een positieve boost van. Vaak ziet u al snel na een verversing met natuurlijk zeewater de poliepen van de koralen mooi open staan, omdat er ook nieuwe voeding mee komt.

Het zoutgehalte van het zeewater is 30 promille ofwel 1022,5. Dit ligt iets lager dan dat wij als streefdoel hebben in het aquarium. Door het eerste verdampingswater niet aan te vullen met osmose water, maar met zout water kunt u heel eenvoudig het zoutgehalte verhogen.

Uit ervaring weten wij dat het zeewater uit de Oosterschelde het meest zuivere in zijn soort is, dat is een feit. Maar het is en blijft een natuurproduct. De waarden kunnen door bijvoorbeeld weersinvloeden verschillen per tank.

Ook de horeca en toeleveranciers van de horeca weten Picasso te vinden voor het natuurlijke zeewater. Ook als kreeften kwekerij of oester restaurant kunt u bij ons terecht voor uw zeewater!

Het bezorgen tot 2000 liter is voor ons geen probleem. U betaald bij ons € 0,15 per liter water. De bezorgkosten zijn € 1,- per km enkele reis, gemeten vanaf de winkel in Aalsmeerderbrug (met een minimum totaalprijs van €100,-). Wij verzenden ook water met pallet transport, dit is voor bezorgingen op grote afstand een stuk voordeliger voor u. Onderaan deze pagina vind u een formulier om een offerte aan te vragen om water bij u thuis te laten bezorgen. Wij zullen dan voor u uitzoeken wat de voordeligste oplossing is voor u.