Aquarium onderhoud voor bedrijven en particulieren.

Picasso Aquarium onderhoud aquariums bij bedrijven en particulieren. Wilt u wel de lusten en niet de lasten ondervinden van een schitterend zeeaquarium? Picasso is er voor u!

Indien u met ons een onderhoudscontract aangaat, kunt u niet alleen op een mooi aquarium vertrouwen, maar ook op ons. Wij staan namelijk 24 x 7 voor u klaar, u krijgt een mobiel nummer wat altijd bereikbaar is. Afhankelijk van het probleem komen we direct naar u toe, of binnen 24 uur. Soms kan het ook even wachten, maar dat doen we altijd in overleg.

U kunt alle werkzaamheden volledig bij ons uitbesteden, maar meestal worden de vissen zelf gevoerd en de voorruit schoonhouden is ook geen probleem. Alle werkzaamheden die meestal zelf worden gedaan vragen maximaal 5 minuten per dag. Zo kunnen wij één keer per week of om de week langskomen voor het periodieke onderhoud. Bij volledig toezicht komen wij 3-5 maal per week langs voor de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast komen wij dan voor het periodieke onderhoud langs (meestal één keer per 2 weken).

Promotie

Wilt u een zeeaquarium ter promotie gebruiken van bijvoorbeeld een beurs? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen er voor zorgen dat u tijdens uw promotie evenement verzekerd bent van een showelement waar niemand om heen kan!

Om er voor te zorgen dat het aquarium er iedere dag tip top bij staat, is er veel voorbereiding nodig en ook tijdens het evenement iedere dag onderhoud, ofwel echt specifiek maatwerk.

Wilt u hier meer informatie over hebben, vul dan onderaan deze pagina het formulier in of kom eens langs in onze winkel.

Aquarium onderhoud

Onderhoudscontract:

Als u met ons een onderhoudscontract aangaat komen wij regelmatig bij u langs. Hieronder treft u aan wat wij zoal doen tijdens een onderhoudsafspraak.

– Correctief onderhoud
– Preventief onderhoud
– Periodieke waterverversing met natuurlijk zeewater
– Het meten van de waterkwaliteit
– Bijhouden van het onderhoud en bijzonderheden in logboek
– Doseren van additieven en sporenelementen (waar en indien nodig)

En natuurlijk kijkt er tijdens ons bezoek een professioneel oog naar:
– De algemene situatie in uw systeem
– De gezondheid van uw vissen
– De gezondheid van uw koralen, etc.
Zo kunnen dreigende problemen veelal vooraf worden gesignaleerd en voorkomen worden.

U kunt ons altijd via onderstaand formulier een bericht sturen of loop gerust eens bij ons binnen en bespreek uw aquarium onderhoud.