Verzending

Wij snappen heel goed dat het voor u een grote drempel is om online uw koralen te bestellen. Ze zijn ongeveer 24 uur onderweg van onze winkel naar u toe en u bent natuurlijk erg bang dat uw koralen in deze tijd beschadigen of misschien wel zullen sterven onderweg.

Picasso heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het importeren van koraal uit alle uithoeken van de wereld en hiermee hebben wij heel veel ervaring opgedaan voor het verzenden van koralen (en vissen). Met deze ervaring zijn we nu gestart met het verzenden van Buttons en Oren, dit zijn de makkelijkste koralen om te verzenden en hier vanuit zullen we de komende tijd meer koralen online gaan aanbieden.

Voor het verzenden van uw bestelling zijn we een contract aangegaan met UPS. UPS is de enige bezorgdienst in Nederland die gecertificeerd is om levende have te verzenden. De bezorgkosten zijn hierdoor wel iets hoger dan u bijvoorbeeld van andere bezorgdiensten gewend bent, maar wij zijn er zeker van dat UPS uw zending correct behandeld en het pakket binnen 24 uur na verzending bij u zal afleveren.

Het verzenden van levende have doen wij alleen op donderdag. Mocht u op een andere dag dan vrijdag uw bestelling willen ontvangen, stuur ons dan even een berichtje of maak een duidelijke vermelding bij uw bestelling. Wij gaan dan ons uiterste best doen om aan uw wens te voldoen.

Op dit moment verzenden wij binnen Nederland en België met de volgende kosten:

Nl Be DE,FR,GB,IT ES
tot € 50,-  € 10,00  € 22,50  € 30,00  € 30,00
Tot € 100,-  € 5,00  € 15,00  € 30,00  € 30,00
Tot € 250,-  € 0,00  € 10,00  € 20,00  € 20,00
Koralen  € 15,00  € 25,00  € 40,00  € 50,00

Bovengenoemde verzendkosten zijn indicatief, u vind de werkelijke verzendkosten bij het afrekenen.

De verpakking is het belangrijkste onderdeel van uw pakket. Wij werken met tempex dozen die een goede dikke wand hebben, zodat de temperatuur in de doos niet te laag zal komen. Helaas leven we in een koud land waardoor we genoodzaakt zijn bijna altijd met heatpacks te werken. Deze heatpacks zullen voor minimaal 24 uur de inhoud van de doos verwarmen, zodat uw koralen op temperatuur bij u aankomen. Indien de nachttemperaturen te laag worden zullen we contact met u opnemen om goede afspraken te maken om de eventuele risico’s uit te sluiten die hierdoor kunnen optreden. Hieronder ziet u een kleine fotoreportage hoe wij uw verzending inpakken: